Diensten

 PRIVE PARKING APOTHEEK

Gemakkelijk parkeren wordt steeds belangrijker, in de eerste plaats voor mensen die moeilijk ter been zijn, voor ouderen, maar ook voor jeugdigen die steeds minder tijd hebben. Daarom hebben wij voorzien in een prive parking, links van de apotheek, die uiteraard gratis is!

 

parking 

 

 

THUISLEVERING VAN MEDICATIE

 

Voor personen die (tijdelijk) niet mobiel zijn of zich niet kunnen verplaatsen, door ziekte of gevorderde ouderdom, kunnen wij voorzien in thuislevering van medicatie. Deze service kunnen wij u aanbieden indien aan volgende voorwaarden is voldaan:

* U woont in de gemeente waar onze apotheek gevestigd is.

* U bent klant in onze apotheek.

* U verkeert in de onmogelijkheid om de medicatie zelf af te halen en u hebt ook niemand die deze voor u kan komen afhalen.

Deze service bieden wij gratis aan in heel Neeroeteren. Buiten deze regio kunnen wij ook geneesmiddelen en farmaceutische producten opsturen. Gratis verzending vanaf € 40. Wij stellen alles in het werk om uw geneesmiddelen de dag zelf te leveren, afhankelijk van de dringendheid, zoniet leveren we ten laatste de dag na de bestelling.

U kan uw voorschriften ook altijd doorsturen via de website. Klik hier om uw voorschrift door te sturen.

 

 

 

 

VERHUUR VAN HULPMIDDELEN

 

Soms is men door omstandigheden genoodzaakt om gedurende een bepaalde periode hulpmiddelen te gebruiken. Deze kunnen ook gehuurd worden in onze apotheek.

U kan bij ons tercht voor de huur van onder andere:

* krukken

* rolstoelen

* looprekjes

* aerosolapparaten

* ziekenhuisbedden en toebehoren, zoals onder andere bedtafeltjes

* luchtbevochtigers

* ....

Deze hulpmiddelen kunnen in de apotheek afgehaald worden, maar kunnen als van zelfsprekend ook aan huis geleverd worden. Na (telefonisch) overleg wordt dan een tijdstip afgesproken, wanneer men met het gehuurde hulpmiddel bij u aan huis zal zijn.

Voor het huren van deze hulpmiddelen wordt een waarborg aangerekend, die u vanzelfsprekend terug krijgt wanneer deze in goede staat teruggebracht worden. De huurprijs per dag wordt op voorhand met u afgesproken.

 

 

 

 ONLINE BESTELLEN OF RESERVEREN

 

Alle geneesmiddelen zonder voorschrift, verzorgingsproducten en andere farmaceutische producten kunt u via onze webshop aankopen. Deze kunt u  laten opsturen of gewoon laten klaarzetten bij ons in de apotheek en zelf komen afhalen. Verzending is gratis vanaf € 40.

Geneesmiddelen op voorschrift mogen enkel in de apotheek worden afgeleverd. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw geneesmiddelen op voorschrift te reserveren via onze webshop. U komt dan langs met uw voorschrift en uw bestelling staat dan klaar, u hoeft dus niet te wachten!