Sarah Croux Cosmetica

Sarah Croux Cosmetica

Wij maken uitsluitend gebruik van gepatenteerde actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, afkomstig uit een beschermde bio marine omgeving die onmiddellijke zicht- en meetbare resultaten opleveren, op korte en lange termijn.

Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen, triclosan, phenoxyethanol, ftalaten en natriumlaurylsulfaat, om het risico op allergie maximaal te beperken.

Volkomen nieuwe texturen werden bedacht om een optimaal comfort en gebruiksplezier te bekomen.

De texturen van de verzorging zijn zijdezacht en verfijnd, ze dringen onmiddellijk door en laten zo een vlakke afwerking na met een licht en delicaat parfum dat een gevoel van comfort en welbehagen geeft.

Kom gerust een kijkje nemen in de apotheek of bestel onze producten online. Om de producten online terug te vinden kan u zoeken onder Sarah Croux. Al onze prijzen staan hier vermeld.

In de apotheek staan de medewerkers u graag bij met hun professioneel advies en kan u meedere producten testen.

Er werd geen enkele test op dieren uitgevoerd.

Ons gamma is uitgebreid en bestaat o.a. uit reinigings- en verzorgingsproducten, dag- en nachtcremes, specifieke anti-agingproducten en maskers.

Reinigingsproducten: micellair water, reinigingsmelk fytomarine, reinigingsgel, reinigingslotion gemengde & gevoelige huid, oogdemaquillant bifase, hydrapeeling met litchi.

Dag- en nachtcrèmes: anti-age dagcrème & anti-age dagcrème droge huid, crème 22 hydracomfort, anti-age nachtcrème.

Specifieke anti-age producten: anti-age serum, anti-age serum absolu d'or, serum 22 hydrocomfort, anti-age crème ogen & lippen, hydrogel oogpatch.

Maskers: anti-age masker met vitamine C, zuiverend masker, masker 22 hydracomfort.

Bio-cellulose maskers: anti-age, egale teint, hydraterend, zuiverend.